Φλογεράκι Τυρί Κρέμα

Κωδικός είδους: ΣΟΥ-023

Κατηγορία: Φλογεράκια

Βάρος κιβωτιού: 6 Κιλά

Απόψυξη: 20  λεπτά

Ψήσιμο:   180 βαθμούς για 25 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένη λαμαρίνα ή λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Some-read-more-text

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ίσιο (προψημένο)

Κωδικός είδους: ΑΡΤ-132

Κατηγορία: Αρτοσκευάσματα

Βάρος τεμ.: 80-90 γρ.

Τεμ. ανά κιβώτιο: 40

Ψήσιμο:   180 βαθμοί για 8-12 λεπτά

Προετιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένη λαμαρίνα ή λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με ατμό.

Some-read-more-text

Καλτσόνε ατομικό

Κωδικός είδους: ΚΑΛ-002

Κατηγορία:   Brioche

Βάρος τέμ.:  220 γρ.

Τέμ. ανά κιβώτιο:  30 τεμ.

Απόψυξη: 20 λεπτά

Στοφά:  25 λεπτά

Ψήσιμο:    180 βαθμούς για 12-15 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένη λαμαρίνα ή λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Some-read-more-text

Πεϊνιρλί ατομικό

Κωδικός είδους: ΠΕΙ-004

Κατηγορία:   Brioche

Βάρος τέμ.: 240 γρ.

Τέμ. ανά κιβώτιο: 30 τεμ.

Απόψυξη: 20 λεπτά

Στοφά: 25 λεπτά

Ψήσιμο:   180 βαθμούς για 12-15 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένη λαμαρίνα ή λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Some-read-more-text

Χωριάτικο Τυρί ατομικό Οκτώ Τεμάχια

Κωδικός είδους:  ΜΧΡ-008

Κατηγορία: Χωριάτικο

Βάρος τεμ.: 2150 - 2200 γρ. 

Τεμ. ανά ταψί:   8 τεμάχια

Τεμ. ανά κιβώτιο: 5

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   185 βαθμούς για 50-60 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένο ταψί. Χαράζουμε την πίτα σε βάθος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο( προαιρετικά με ατμό).

Some-read-more-text

Χωριάτικο Σπανάκι-Τυρί ατομικό Οκτώ Τεμάχια

Κωδικός είδους:  ΜΧΡ-007

Κατηγορία: Χωριάτικο

Βάρος τεμ.: 2150 - 2200 γρ. 

Τεμ. ανά ταψί:   8 τεμάχια

Τεμ. ανά κιβώτιο: 5

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   185 βαθμούς για 50-60 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένο ταψί. Χαράζουμε την πίτα σε βάθος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο( προαιρετικά με ατμό).

Some-read-more-text

Χωριάτικο Σπανάκι-Τυρί ατομικό Δέκα Τεμάχια

Κωδικός είδους: ΧΩΡ-002

Κατηγορία: Χωριάτικο

Βάρος τεμ.: 2150 - 2200 γρ. 

Τεμ. ανά ταψί:  10 τεμάχια

Τεμ. ανά κιβώτιο: 5

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   185 βαθμούς για 50-60 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένο ταψί. Χαράζουμε την πίτα σε βάθος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο( προαιρετικά με ατμό).

Some-read-more-text

Χωριάτικη Τσιγγάνα mini

Κωδικός είδους: ΧΩΡ-017

Κατηγορία: Χωριάτικο

Βάρος τεμ.: 2150 - 2200 γρ.

Τεμ. ανα κιβώτιο: 5

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   180 βαθμούς για 50-60 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένο ταψί. Χαράζουμε την πίτα σε βάθος στα σημάδια που έχει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο( προαιρετικά με ψήσιμο).

Some-read-more-text

Χωριάτικη Σπανάκι-Τυρί mini

Κωδικός είδους: ΧΩΡ-010

Κατηγορία: Χωριάτικο

Βάρος τεμ.: 2150 - 2200 γρ.

Τεμ. ανα κιβώτιο: 5

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   180 βαθμούς για 50-60 λεπτά

Προετοιμασία:  Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένο ταψί. Χαράζουμε την πίτα σε βάθος στα σημάδια που έχει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο( προαιρετικά με ψήσιμο).

Some-read-more-text

Κουρού Τυρί Ολικής Ατομικό

Κωδικός είδους: κου-006

Κατηγορία: ΚΟΥΡΟΥ 

Βάρος τέμ.: 210γρ.

Τέμ. ανά κιβώριο: 40

Στόφα: 40 λεπτά

Απόψυξη: 40 λεπτά

Ψήσιμο:   175 βαθμοί για 25-30 ​​λεπτά

Προετιμασία: Τοποθετούμε το προϊόν σε λαδωμένη λαμαρίνα ή λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση μεταξύ τους. Αλείφουμε τα προϊοντα με αυγά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Some-read-more-text