ΑΦΟΙ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ Ε.Ε.

Ζύμες και Αρτοποιήματα Θεσσαλονίκης

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς πορείας στο χώρο της αρτοποιίας, “κουβαλώντας” τις γνώσεις και τις γεύσεις των αρτοσκευασμάτων από τους παλαιότερους, αποφάσισαν να επεκταθούν στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Δημιούργησαν σε ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων, στην περιοχή Σχολάρι της Θεσσαλονίκης, μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα, συνολικής επιφάνειας 2.500 τ.μ.ζύμες και αρτοποιήματα

certificateΣτην εποχή της εξέλιξης και της τυποποίησης καταφέρανε χρησιμοποιώντας εξειδικεμεύνο προσωπικό, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και αγνά υλικά να έχουνε ανοδική πορεία. Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής με συνεχής ποιοτικούς ελέγχους στην παραγωγική διαδικασία κατέχουνε την πιστοποίηση HACCP.

Με μεράκι, γνώση, εμπειρία και αφοσίωση στην απόλυτη ποιότητα το προσωπικό της εταιρείας δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης ώστε να υπάρχει άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας εντός και εκτός Ελλαδικού χώρου.

Πεποίθησή μας είναι ότι οι δημιουργίες της εταιρείας Κωνσταντά αξίζουν της ιδιαίτερης προσοχής του κάθε πελάτη και είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα ενταχθεί στο ήδη υπάρχον φανατικό μας κοινό.

εγκαταστάσεις